U beskraj i onkraj: Kad serija završi, bit će već punoljetni

U beskraj i onkraj: Kad serija završi, bit će već punoljetni

Jedna od kvalitetnijih serija koja nam se pojavila u posljednje vrijeme zasigurno je serija ‘Stranger Things’. Objasniti točno zašto je toliko popularna je u stvari posve jednostavno. Snimljena je izvrsno, s odličnim likovima i fantastičnom radnjom te izvrsnom režijom. Premda danas ima mnogo serija koje zadovoljavaju te uvjete, malo ih sve uspijeva postići.

Druga sezona serije pojavljuje se krajem mjeseca na Netflixu, točnije 27. listopada, a treća sezona je već najavljena. A sada su se javili i tvorci serije, braća Matt i Ross Duffer, te su izrazili želju da serija traje barem četiri sezone, ako ne i pet. Uz njih je o tome pričao i producent serije, Shawn Levy.

Foto: Adria.ign.com

– Srca su se slamala u Netflix kad su braća najavila kako je četvrta sezona konačna. Odjednom su počeli stizati zabrinut pozivi od agenata glumaca iz serije. Prava istina je da definitivno imamo četiri sezone, i veliku vjerojatnost da ćemo i petu napraviti. Dalje od toga sve postaje jako neizvjesno – rekao je Levy.

No problem koji se javlja kada je toliko sezona u pitanju svakako je i problem starenja. Mladi glumci koji su nas oduševili toliko sada imaju godine u rasponu od 13 do 15. Do trena kada bi se peta sezona mogla pojaviti, ako se svaka sezona bude snimala istog trena kada prethodna završi, gledat ćemo glumce koji su zamalo punoljetni ljudi.

Foto: Adria.ign.com

Ne samo to, već se moramo i upitati što točno drži ikoga u gradu u kojem se stalno događaju čudne stvari. Odgovor ne znamo, ali ćemo barem jedan dio saznati kada serija postane dostupna krajem mjeseca.

Tema: FILM

You must be logged in to post a comment Login