Koji jadan bog: Loki uopće nije zadovoljan što se pojavio Hulk

Koji jadan bog: Loki uopće nije zadovoljan što se pojavio Hulk

Novi TV spot za ‘Thor: Ragnarok’ se pojavio i pokazao nam kako se Loki još uvijek boji Hulka, tj. kako se i te kako sjeća njihovog prethodnog susreta.

Kako se možda sjećate, u filmu ‘Osvetnici’ je Loki bio glavni negativac, koji je doveo do toga da se na Zemlju izvrši vanzemaljska invazija. Srećom, Osvetnici su bili uključeni u sve pa mu je plan osujećen, a sam bog je dobio propisne batine od Hulka.

Pogledajte tu scenu

U novom spotu možemo vidjeti Lokija kako se s velikom nelagodom prisjeća svojeg ‘provoda’ sa Zelenim divom, tj. njegovo iznenađenje kad otkrije kako je i Hulk dospio na planet gdje se odvija novi nastavak sage o Thoru.

Ono što je trenutačno poznato o filmu jest da će Loki na koncu ipak surađivati s Hulkom i Thorom a pridružit će im se i Valkyrie u njihovoj osveti protiv glavne negativke Hele.

Pogledajte video

U glavnim ulogama su Chris Hemsworth kao Thor te Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson te Cate Blanchett, a pridružuje im se i Karl Urban. Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle, a nastupa i Tessa Thompson u ulozi Valkyre.

‘Thor: Ragnarok’ u kina dolazi 26. listopada.

Tema: FILM

You must be logged in to post a comment Login