Jedan od boljih filmova 2016. postat će televizijska serija

Jedan od boljih filmova 2016. postat će televizijska serija

Producent Joel Silver razvija novu seriju na osnovu filma kojeg je producirao 2016. godine. U pitanju je djelo ‘Dobri momci’, kojeg je režirao Shane Black, a glavne uloge su preuzeli Russell Crowe i Ryan Gosling.

Film se vrtio oko nestale porno glumice i dvojice nevoljkih privatnih detektiva koji su posve slučajno uletjeli u taj slučaj. Kako to i inače biva, ništa nije kako se čini i pravi negativac je osoba koju nismo nikad sumnjičili. Premda je film dobio izvrsne kritike te imao jako interesantnu medijsku kampanju, nije uspio privući mnogo publike u kina.

Foto: Twitter/Screenshot2

Tako je na proračunu od 50 milijuna dolara vratio studiju u kasu samo 62 milijuna bruto zarade. Jasno, nakon odbitka raznih poreza i taksi, ostalo je vrlo malo za studio. Ipak, priča o detektivima iz sedamdesetih je očigledno zainteresirala ljude s dovoljno novca da financiraju seriju, pa ćemo tako dobiti još jednu seriju snimljenu prema filmu.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

No kako ipak živimo u eri kada ništa ne može biti ‘samo prepravljeno’ već se mora dodati i ‘interesantan’ detalj, tako će detektivi postati detektivke. Uz to, posve je moguće da će radnja biti izmještena u današnje vrijeme. Nije nam nimalo jasno na koji način je to onda serija po filmu, no shvatiti kako funkcionira holivudski mozak je ipak nešto za ljude iz medicinske profesije.

Iako je u pitanju tema koja je obrađena već stvarno previše puta, serija će se snimiti. O svim vijestima vezanim za taj projekt ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Tema: FILM

You must be logged in to post a comment Login