Hana Hegedušić: “S cugom sam imala period, a bilo je i droge…”

Hana Hegedušić: “S cugom sam imala period, a bilo je i droge…”

Glumica igra u mjuziklu ‘Pacijenti’ u kojem se likovi boluju od raznih mentalnih bolesti i bore se s ovisnostima zbog kojih su završili u psihijatrijskoj klinici. Hana Hegedušić (41) je u In magazinu ispričala kako je imala slične probleme. 

– S cugom sam imala nekako jedan period prije, mislim ne jako davno jer sam još uvijek jako mlada, drogica se isto provlačila kroz te godine – rekla je glumica. 

Kaže da ne zna zašto bi to tajila, a drago joj je što je uspjela pobijediti svoju ovisnost i ne gleda na to nimalo negativno. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Mentalno, mi glumci smo stalno na rubu – istaknula je Hegedušić. 

Glumica je na desetoj izvedbi “Pacijenata” u Lisinskom prvi put pozirala sa svojim dečkom Tomislavom Stipišićem s kojim je u vezi godinu dana. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Jesam javna osoba i navikla sam na pitanja o svom privatnom životu, ali on nije. I ako ga mogu od toga sačuvati, ja ću to i napraviti. On nije osoba iz javnog života, nije glumac, ni pjevač, ni glazbenik. On je potpuno normalan čovjek. Odmah da kažem, ne skrivam ga, niti se nalazimo  po nekakvim mračnim kutcima, no on se ne želi javno eksponirati i ja to poštujem – komentirala je ranije svoju vezu Hegedušić. 

Glumica s bivšim životnim partnerom, pirotehničarom Petrom Čolićem ima sina Jurišu (12) i kćer Petru (14).

You must be logged in to post a comment Login