FOTO: PETAR GRAŠO ISPUNIO SAN OBITELJI MIHOVEC Održao privatni koncert u njihovu domu: “Ta radost i veselje bili su senzacionalni!”

FOTO: PETAR GRAŠO ISPUNIO SAN OBITELJI MIHOVEC Održao privatni koncert u njihovu domu: “Ta radost i veselje bili su senzacionalni!”

Petar Grašo u srijedu navečer pjevao je na jedinstvenom “Koncertu u tvom domu”, u kući obitelji Mihovec u zagrebačkom Markuševcu.

Naime, Narodni radio svom je sretnom slušatelju Jurici Mihovecu, koji je kreativnim i zabavnim videom pobijedio na natječaju, omogućio da upravo u njegovu domu zapjeva legendarni Petar Grašo.

Na ovaj nesvakidašnji privatni koncert poznatog glazbenika Jurica je pozvao obitelj, rodbinu i prijatelje. Prava fešta pripremala se danima, a obitelj Mihovec euforiju je gledala u potpunoj nevjerici:

– Nestvarno je, ludo i nevjerojatno da je u našem domu Petar Grašo i da pjeva samo za nas! Toliko smo oduševljeni, dirnuti i sretni, teško je to uopće opisati! Beskrajno hvala najboljem radiju u Hrvatskoj – Narodnom, što nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer – rekao je sretni dobitnik Jurica Mihovec.

S Markuševečkog brijega redom su se orili hitovi “Moje zlato”, “Srce za vodiča”, “Uvik isti”, ali i starije uspješnice poput “Broda ljubavi” te “Lakše mi je s njom”. Atmosferom je bio dirnut i sam Grašo.

– Moram priznati da sam u 20 godina karijere uistinu nastupao na različitim mjestima, no ovakav koncert još nisam imao – 2000 ili 20 ljudi – to izvođaču nekad zna biti vrlo slično jer najvažniji su energija i euforija koju dobivate od publike, a upravo takva sjajna atmosfera dogodila se u domu obitelji Mihovec. Ta radost i veselje bili su senzacionalni. Jako sam sretan što sam i njima i sebi mogao pružiti večer za pamćenje – rekao je Splićanin.

Sličan spektakl, samo puno veći, Grašo i Narodni spremaju i 25. studenog u zagrebačkoj Areni, gdje će zajedno proslaviti 20.rođendan.

Pripreme za koncert godine u punom su jeku – neviđena produkcija i tehnološke inovacije svakom će posjetitelju, uz najveće Grašine hitove, uistinu prirediti večer za pamćenje. Obožavatelji očito s velikim nestrpljenjem čekaju ovu glazbenu poslasticu jer je pola Arene već rasprodano.

 

You must be logged in to post a comment Login