Evo čime se bave natjecatelji showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”

Dok se nova sezona showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ uvelike sprema, prisjetili smo se bivših pobjednika i natjecatelja koji grade uspješne karijere u gastronomiji.

Anka Cvitanović prva je pobjednica kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Nakon nastupa u showu 2014., kada je osvojila srca gledatelja i žirija, mladoj Proložanki pristizale su joj brojne poslovne ponude, pa je tako pisala recepte za gastro portale i novine, rado se odazivala na pozive raznih gastro natjecanja, te je čak vodila kuhinju jednog hotela u Makarskoj. Istovremeno je ispunjavala studentske obveze na Ekonomskom fakultetu u Splitu, udala se i postala majka malene djevojčice koja sada ima godinu i pol dana.

RTL | Autor: RTLFoto: RTL

Anka voli gledate nove sezone showa u kojem je pobijedila i ne propušta niti jednu epizodu. Novim kandidatima, koje gledatelji tek trebaju upoznati, rado poručuje da budu opušteni pred kamerama jer, kako kaže, nemaju razloga za nervozu.

– Želim im poručiti da pažljivo izaberu recepte s kojima će se predstaviti žiriju, ali da ih se ne drže u cijelosti, već da jelima daju i dozu ljubavi prema hrani. Neka budu opušteni kao da kuhaju kod kuće i lako će doći do finala – kazala nam je Anka koju smo uhvatili u pripremi ručka za svoju obitelj.

Njezine suparnice iz prve sezone, Tanja Pejić i Evelina Klajn, rado su prihvatile televizijski angažman. I dok se Tanji ostvario san TV emisijom ‘(Za)kuhajmo zajedno sa Tanjom Pejić’, Evelina je s gledateljima jedne lokalne slavonske televizije rado izmjenjivala recepte, a ima i svoj kanal na internetu.

Tanja Pejić (lijevo) i Evelina Klajn (desno) Foto: RTL

Nakon pobjede u drugoj sezoni, Tomislav Pavlović je pronašao posao u kuhinji poznatog zagrebačkog kuhara Marina Medaka. Između ostalog, Tomislav je kuhao za posjetitelje manifestacije ‘Dvorišta’, u novootvorenom ‘Taco’s and burger bar’ te nekoliko mjeseci u kuhinji jednog restorana na Kanarskom otočju, a sada je zadužen za ‘RougeMarinov’ catering.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Natjecatelji treće sezone showa također su pronašli svoj kutak u kulinarskom svijetu. Dragan Jovanović svoje je znanje odlučio prenijeti drugima otvorivši klub za sve zaljubljenike u kulinarstvo.

Simpatična Doris Vlah također je zaplovila televizijskim vodama. Druga sezona njezine emisije ‘Cook & smile’ bit će prikazana na Kanalu Ri, no dotad vodi restoran na brodu Anđela Lora. Njezin televizijski partner u natjecanju, Luka Dančulović, ovog je ljeta počeo kuhati u kuhinji jednog aparthotela u Mošćeničkoj Dragi.

Doris Vlah i Luka Dančulović Foto: RTL

Polovica pobjedničkog para, Filipa Sorko, ostvarila je svoju želju i započela s projektom zanimljivih tajnih večera diljem Hrvatske.

Filipa Sorko Foto: RTL

Pobjednici četvrte, posljednje emitirane sezone showa također rade punom parom. Kristijan Benić i Martin Špaček kuhaju za istarske turiste, no svaki na drugačiji način – Kristijan u svojem domu priprema jela za mlade gastro entuzijaste koji vole aplikaciju VizEat, dok Martin vodi hotelski restoran u Bujama zajedno s kolegicom iz showa, Moirom Roginom.

Martin Špaček sa suprugom (lijevo) i Kristijan Benić i Moira Rogina (desno) Foto: Privatni album/kolaž

Nova sezona gastro showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ očekuje novih deset parova koji će se boriti za titulu najboljeg hrvatskog kuhara amatera! Vidimo se ove jeseni na RTL-u.

You must be logged in to post a comment Login