Site icon svakodnevno.me

Pomoćni trener Hajduka prijetio Pajaču: ‘Vidjet ćeš ti u tunelu’

Susret 27. kola HNL-a na Poljudu priredio je iznenađenje i Lokomotiva je s 2-1 slavila protiv Hajduka. Bila je to utakmica puna tenzija u kojoj je Dino Mikanović pocrvenio već u 24. minuti i u kojoj se na kraju prvog poluvremena dogodio incident u poljudskom tunelu kada je nepoznata žena napala suca Igora Pajača.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk – Lokomotiva 1-2

01:38

Hajduk Lokomotiva

|
Video: MAXSport

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

No, Pajača je prije tog događaja napao i pomoćni trener Hajduka Dragan Blatnjak. Verbalno ga je “počastio”, a Pajač ga je prvo upozorio žutim kartonom. Blatnjak je, vidno iznerviran, odlučio da tu nije kraj i glavnom sucu je dobacio, a on mu je, potom, pokazao drugi žuti karton i isključio ga.
Zapisnik otkriva što je bilo
Delegat Ivan Jurina iz Zaboka u zapisniku je naveo što se dogodilo.
– Ponašanje domaće klupe većim dijelom vrlo bučno, a u 45+2, nakon označenog kraja poluvremena Dragan Blatnjak, pomoćni trener prilikom izlaska s terena zbog prigovora glavnom sucu, prva opomena, te odmah potom zbog opetovanog prigovora glavnom sucu, druga opomena te nakon pokazanog crvenog kartona vrijeđanje glavnog suca: ‘Pička ti materina, vidjet ćeš ti u tunelu, jebem ti mater.’
Isto tako nakon ovog opisanog incidenta u nastavku u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula je glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod. O ponašanju gledatelja slijedi Dopunsko izvješće delegiranog Časnika za sigurnost – napisao je Jurina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version