Site icon svakodnevno.me

FOTO Armada objavila poruku koja nije smjela ući na Maksimir

Dinamo je u nedjeljnom derbiju na Maksimiru slavio protiv Rijeke (1-0) i u potpunosti zakomplicirao prvenstvo. Modri se vraćaju u borbu za naslov, a neizvjesno prvenstvo privuklo je na Maksimir 18.000 gledatelja. Među njima se nalazilo i 2000 navijača riječkog kluba, uglavnom pripadnika Armade. Organiziran i bijeli vlak koji prevozio navijače iz Rijeke na derbi s Dinamom, a Riječani su osjetili da je baš ovo mogla biti utakmica koja bi ih gurnula još blize naslovu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

00:40

Dinamo Rijeka

|
Video: 24sata/MAXSport

Željko Sopić i Rijeka nisu uspjeli u svom naumu, Dinamo je bio bolji, a u svom naumu nije uspjela ni Armada. Oni su naime na Maksimir planirali unijeti poruku namijenjenu Bad Blue Boysima, ali i svim navijačima Dinama. Redarska služba i policija to nisu dopustili, tako da je poruka ostala na parkingu ispred stadiona.

Armada je na svom Facebook profilu objavila sadržaj zabranjene poruke:

“20 ukradenih titula kasnije ekipa pokušava skinuti ljagu s imena mafije, jedna lasta ne čini proljeće, za čisti Dinamo treba vam barem stoljeće”, sadržaj je Armadine poruke.

Maksimirska publika ostala je uskraćena za ovu poruku, a kreativnost i pjesništvo Armade morat će pričekati neku drugu priliku.



Source link

Exit mobile version