Site icon svakodnevno.me

Kraljevski stručnjaci otkrili hoće li se Harry i William pomiriti: ‘Mora učiniti samo jednu stvar’


Nakon vijesti da je kralju Charlesu (75) dijagnosticiran rak, princ Harry (39) posjetio je Veliku Britaniju te imao sastanak s ocem koji je trajao svega 45 minuta. S bratom, princem Williamom (41) se nije sastao, a već se drugi dan vratio u Kaliforniju.

– Princ William uopće nije zainteresiran za razgovor s Harryjem sve dok se on ne ispriča za svoje napade na kraljevsku obitelj – izjavio je stručnjak za kraljevsku obitelj, prenosi Daily Mail.

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Mnogi su Harryjev dolazak shvatili kao ‘znak pomirenja’ nakon što se udaljio od obitelji. Međutim, Harry se vratio kući nakon samo jednoga dana u Londonu. Nije ni prenoćio u nekom od posjeda palače, već u hotelu.

Izvori bliski Harryju tvrde kako je došao u London samo kako bi posjetio oca, ali da ipak ne bi odbio sastanak s bratom kada bi bilo prilike.

Foto: Jordan Pettitt/PRESS ASSOCIATION

– William neće razgovarati s Harryjem dok mu se ne ispriča za godine grubosti i riječi koje je uputio njemu i princezi Kate. William je zasigurno bijesan jer je svih ovih godina podržavao Harryja – dodala je autorica Ingrid Seward.

Podsjećamo, Harry je prije nekoliko godina izjavio da su on i William ‘krenuli različitim putevima’.

– Dio ovih uloga u kojima smo se našli je i nošenje s ogromnim pritiskom. Neizbježno dođe do svađa. Međutim, mi ćemo uvijek biti braća, uvijek ću biti tu za njega, kao što znam da će i on biti za mene – rekao je tada.



Source link

Exit mobile version