Site icon svakodnevno.me

Sharon Stone o aplikacijama za online upoznavanje: ‘Bila sam na spoju s ovisnikom o heroinu’


Američka glumica Sharon Stone (65) progovorila je o iskustvu s online spojevima putem aplikacija poput Tindera i Bumblea.

U razgovoru za The Times otkrila je da joj je jedan spoj posebno ostao u sjećanju.

– Spoj s ovisnikom o heroinu koji je očito bio 20.000 injekcija heroina stariji od slike koju mi je poslao dogodio se u hotelu Bel-Air. Ipak, nije dugo potrajao – prisjetila se.

Foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com

– Rekla sam konobaru: ‘Uzet ću čašu vode.’ Popio je koktel, apsint ili nešto, a ja sam rekla: ‘Žao mi je, ne mogu ostati’ – ispričala je.

Međutim, glumica je imala i bolja iskustva s online spojevima. Tijekom pandemije, dopisivala se s dva muškarca kojima je pomagala da prebrode nedavne prekide.

– Bila sam gotovo poput terapeuta – rekla je glumica.

– Jednom je žena rekla da želi razvod, a imali su dvoje male djece. Drugi je prekinuo sa svojom djevojkom. Ostala je trudna i umjesto da se uda, pobacila je. On je još uvijek bio jako zaljubljen u nju i pomogla sam mu da to riješi – objasnila je glumica koja ne koristi aplikacije kako bi nekoga upoznala samo za ‘jednu noć’ jer takve može upoznati u običnom kafiću.

– Ovo je godina u kojoj se želim zaljubiti – zaključila je Stone koja trenutno razgovara s jednim zrakoplovnim inženjerom.

 



Source link

Exit mobile version