Site icon svakodnevno.me

Hrvatska može u polufinale! Kombinacija je luda, ali postoji

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Mađarske 29-26 i tako su joj šanse za polufinale ostale samo u teoriji. Ipak, imamo se pravo nadati jer ako se prisjetimo 2016. godine i čudesne utakmice protiv Poljaka, ali i drugih rezultata o kojima smo ovisili…

Naši rukometaši sada ponovno ovise o drugima. Osim što moraju pobijediti Njemačku i Island moramo se nadati da će nam se poklopiti i drugi rezultati.

Austrija nam pomaže

Mađarska mora izgubiti obje preostale utakmice, dakle od Njemačke i Francuske. Njemačka nije smjela pobijediti Austriju što se na kraju i dogodilo! Nijemci i Austrijanci odigrali su 22-22 i Njemačka sada još mora dobiti Mađarsku i izgubiti od nas.

Kako je Austrija odigrala neriješeno s Njemačkom, sada protiv Francuske i Islanda smije uzeti najviše bod. Ako se sve odvije u korist Hrvatske, onda imamo šanse za polufinale.

Što se sve mora poklopiti?

Hrvatska mora pobijediti i Island i Njemačku, a Austrija smije osvojiti najviše jedan bod iz utakmica s Francuskom i Islandom.Također, Mađarska mora izgubiti i od Njemačke i od Francuske. Njemačka mora pobijediti Mađarsku pa izgubiti od Hrvatske.

U tom bi slučaju Hrvatska na drugom mjestu bila izjednačena ili samo s Njemačkom ili i s Austrijom i s Njemačkom. U oba slučaja Hrvatska bi sigurno prošla dalje.



Source link

Exit mobile version