Site icon svakodnevno.me

Wolff je skinuo četiri sedmerca, Njemačka teško slomila Island

Imali su priliku Nijemci otići na tri gola razlike u 58. minuti, ali to nisu uspjeli. Cijelu utakmicu nitko nije imao više od dva gola prednosti, a na kraju su ipak rukometaši domaćini Eura slavili s 26-24 (11-10) protiv čvrstih Islanđana. Jasno je, i Njemačkoj i Hrvatskoj gotovo će sigurno trebati sve pobjede za plasman u polufinale, a moglo bi se odlučivati u posljednjem kolu.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Cijelu se utakmicu igralo praktički ‘gol za gol’, nitko se nije mogao odvojiti, a briljirali su golmani – s jedne strane Andreas Wolff koji je obranio četiri sedmerca te sveukupno imao 36 posto obrana (12/36) i na kraju bio igrač utakmice, dok je s druge strane Viktor Gisli Halgrimsson imao 34 posto obrana (13/38).

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mogli su i Islanđani do izjednačenja minutu i pol prije kraja utakmice, ali sedmerac je Magnussonu obranio Wolff i ostavio Nijemce na golu prednosti. Uspio je tad zabiti Golla s crte za dva gola prednosti, a odmah je u idućem napadu isti igrač dobio dvije minute isključenja pa su Nijemci do kraja utakmice igrali s igračem manje.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brzo su zabili Islanđani i krenuli igrati obranu igrač na igrača, bilo je sve na rubu da domaći rukometaši izgube loptu kad se Knorr poskliznuo, ali na kraju je s poda njemački srednji vanjski dodao Kösteru koji je zabio za konačnih 26-24 (11-10).



Source link

Exit mobile version