Site icon svakodnevno.me

VIDEO Pogledajte kako su Crnogorke reagirale nakon poraza Hrvatske od Mađarske

Igrala se 54. minuta, a Hrvatska je povela 22-18 protiv Mađarske. Za to vrijeme su se Crnogorke u svlačionici hvatale za glavu i grizle nokte. Pobjeda Mađarica vodila ih je izravno u četvrtfinale, a u slučaju pobjede Hrvatske ili remija, znale su da za plasman dalje moraju pobijediti domaćina Švedsku, što bi bila teška misija. I zato su svim srcem navijale za Mađarsku koja je izvela čudo u završnici. Ili bolje rečeno, Hrvatska je ispustila nemoguće.

obrvan i pijević nakon poraza od mađarske

|
Video: Hrvatski rukometni savez

Naše rukometašice od spomenute 54. minute do kraja utakmice nisu zabile gol, izgubile su 23-22 i ispale sa Svjetskog prvenstva. Ono što je još bolnije, ostale su bez šanse za plasman na Olimpijske igre, što je bio ultimativni cilj reprezentacije.

Kada je sudac svirao kraj, a mađarske rukometašice pohitale jedna drugoj u zagrljaj, jedna članica stručnog stožera, koja je pratila završnicu utakmice, otrčala je u svlačionicu i svojim igračicama priopćila sretne vijesti. Eruptirala je cijela svlačionica od radosti i veselja, skočili su jedni drugima u zagrljaj i zapjevali. Za to vrijeme su Hrvatice ridale suze na parketu. Eto što ti je sport…

Crnogorske rukometašice su nedugo nakon toga u veselom raspoloženju i potpuno rasterećene istrčale na parket i očekivano izgubile od Švedske (32-25) koja je osvojila prvo mjesto u skupini.

Foto: RTL Kockica/screenshot

Švedska će tako u četvrtfinalu u srijedu u Herningu igrati protiv Njemačke koja je završila na drugom mjestu u skupini III nakon što je u posljednjem dvoboju u toj skupini izgubila od Danske sa 28-30 (13-15). Crna Gora će, pak, igrati protiv Danske. U prva dva četvrtfinala u utorak će u Trondheimu igrati Francuska – Češka i Nizozemska – Norveška.

Parovi četvrtfinala:

12. prosinca: Francuska – Češka, Nizozemska – Norveška

13. prosinca: Švedska – Njemačka, Danska – Crna Gora



Source link

Exit mobile version