Site icon svakodnevno.me

Suprug Renate Buljan vratio se s vojne misije: Razmjenjivali su nježnosti i proslavili godišnjicu


Najbolji poklon mi je obitelj na okupu, poručila je mama Hajdukovog golmana, Renata Lovrinčević Buljan (47). Njen suprug Petar vratio se kući nakon šest i pol mjeseci koje je proveo na vojnoj misiji na Kosovu.

Nakon njegovog povratka proslavili su 31. godišnjicu u jednom luksuznom hotelu, a kako kaže Renata, srce joj je sada na mjestu. Podijelila je video iz hotela na kojem su supružnici razmjenjivali nježnosti, a i zaplesali su.

Renata je u travnju otputovala u Ženevu gdje je podržala sina Bornu Buljana na juniorskoj Ligi prvaka. S njom tada nije bio Petar, a ona nam je progovorila o njegovoj misiji.

– Tata je profesionalni vojnik, te se priprema za mirnu misiju na Kosovu. To je dugo čekao, sada ima vježbe, ovo mu je četvrta misija – otkrila nam je tada Renata. Petar je imao i dvije misije u Afganistanu. 

– Sve sam javljala suprugu što se događa, stalno smo bili na telefonu. Htio je u misiju, ali i na utakmicu, tako da su se u njemu izmjenjivali osjećaji sreće, ali i tuge jer nije bio ovdje – dodala je.



Source link

Exit mobile version