Site icon svakodnevno.me

Lepa Brena: ‘Inteligencija nije stvar testosterona, nego…’


Lepa Brena (63) prošlog se tjedna pojavila u Beogradu odakle je najavila reprizu Nove godine u Banja Luci. Tijekom događaja, pjevačica je iznijela svoje mišljenje o tome misli li da su muškarci inteligentniji od žena.

– Znate, inteligencija nije stvar testosterona. Inteligencija je stvar inteligencije – jasno je poručila Brena ispred kamere Exkluziva.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Nova Brenina izreka

Brena borbeno brani žene pa je smislila izreku koja ide njima u korist.

– Ima jedna izreka što muškarci vole reći ‘ne diraj lava dok spava’. A ja sam smislila jednu drugu foru koja kaže ‘ne diraj lavicu dok ne digne glavicu’.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Pjevačica je otkrila da u slobodno vrijeme igra remi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i još jednim bračnim parom.

– Nas dvije dame smo, inače vage, tolerantne i navikle smo davati prednost muškarcima. Uvijek mislim pametniji popušta. Međutim, kako smo igrali tako je glorifikacija njihove ličnosti toliko rasla da su oni stalno bili šampioni i mene je to počelo nervirati. Onda sam se ja jako skoncentrirala i naučila sam igrati remi. Počela sam pobjeđivati i ja i navijam za moju prijateljici da pobjeđuje i ona – ispričala je Brena.

Najavila tri koncerta u Areni

Inače, pjevačica je prije tjedan dana najavila veliki zagrebački koncert u Areni 6. prosinca sljedeće godine. Karte su ‘planule’ u manje od dva dana pa je dodan novi termin 7. prosinca.

Poslije dva dana rasprodan je i drugi koncert pa su trenutno u prodaji ulaznice za treći koncert 9. prosinca.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL



Source link

Exit mobile version