Site icon svakodnevno.me

VIDEO Poljaci i Bebek dosudili penal za PSG, Englezi nisu mogli vjerovati: To je odvratna odluka

U posljednjim trenucima utakmice Ousmane Dembele (26) je išao ubaciti loptu s desne strane i pogodio Valentina Livramenta (21) u prsa, nakon čega se lopta odbila u lakat nogometaša Newcastle Uniteda, a VAR soba pozvala je poljskog suca Szymona Marciniaka (42) da pogleda što se točno dogodilo. U VAR sobi bili su Poljak Tomasz Kwiatkowski i naš Ivan Bebek.

Bez obzira na sve čudne okolnosti, Marciniak je nakon pregleda snimke odlučio kako se radi o penalu, a priliku je iskoristio Kylian Mbappe (24) i zabio s bijele točke za 1-1 na kraju susreta. ‘Poludjeli’ su nogometaši Newcastlea, ali i engleski mediji, jer ovo nije bio prvi put da Poljak gleda VAR snimku što se tiče mogućeg penala, kao ni pritiska Francuza za najstrožu kaznu. A izgleda da su ‘izigrali’ i ‘sami sebe’.

Foto: SARAH MEYSSONNIER

– Preporuka je da UEFA razjasni da se ruka ne sudi ukoliko je lopta prije pogodila igrača u tijelo, posebno kad lopta ne ide prema golu – stoji u preporukama za ovu sezonu.

Englezi pišu o nevjerojatnoj sramoti i krađi, a Tim Sherwood istaknuo je kako je ovo odrvatna odluka, a priključio mu se i Gary Lineker koji to smatra ‘ludošću’. Bilo kako bilo, Newcastle bi s tri boda bio na drugoj poziciji, a ovako su na posljednjoj poziciji. Video sporne situacije možete pogledati OVDJE.



Source link

Exit mobile version