Site icon svakodnevno.me

Trener Bijelog Brda Denis Krstanović: Aleksandar Vukelić je debitirao. Izaći će još jači iz svega

Croatia Zmijavci i BSK Bijelo Brdo odigrali su 1-1 u 15. kolu Supersport Prve nogometne lige, drugom rangu hrvatskog nogometa. Utakmica je pružila pregršt uzbuđenja i potez kakav se ne viđa često.

Mladi golman Bijelog Brda Aleksandar Vukelić (18) prvo je obranio slobodnjak, a nakon toga poklonio gol domaćoj Croatiji. Na trenutak je zaboravio pravila što je iskoristio domaći napadač Tomislav Gudelj (25) zabivši za podjelu bodova desetak minuta prije kraja.

Nakon svega, javio se trener Bijelog Brda Denis Krstanović.

– Čestitke našim igračima za prikazanu igru i požrtvovnost koju su pokazali u uvjetima za igru koji nisu dostojni bilo kojeg sporta, osim možda motokrosa. Nakon ovako nes(p)retno primljenog gola, želim u ime cijele momčadi iskazati našem Aci maksimalnu podršku jer mu je jako teško pala ova greška – rekao je Krstanović pa dodao:

– Debitirao je prvi puta u seniorskom nogometu i osim ovog trenutka dekoncentracije odradio je vrhunski posao. Riječ je o jako  dobrom i dragom momku, dobro odgojenom i pravom radniku. Aco, prošao si u životu puno gore stvari i iz ovoga ćeš izaći još jači, a ti znaš kako smo svi uz tebe. Malo ćeš morati trpjeti zaj*** na treningu ovaj tjedan. Glava gore! Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen!



Source link

Exit mobile version