Site icon svakodnevno.me

Dior parfem za bebe | 24sata

Kad je prerano da svojoj djeci kupujemo parfeme i to kakve – dileme su koje ne poznaju u Dioru te smatraju da je baš svaki životni trenutak za parfimiranje. Njihov novi izum, Dior parfem za bebe, namijenjen je najmlađima, a cijena je paprena, čak oko 260 eura.

Nova kolekcija luksuznog brenda nastavak je one 1967., kad je Baby Dior sadržavala odjeću, igračke za djecu, ali i kolonjsku vodu. Sada je riječ o parfemu laganih nota, koji bi morao ‘uloviti’ miris bebe, odnosno nježnih tonova naših najmlađih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kolekcija je ideja Cordelie de Castellane – umjetničke direktorice Baby Diora i Francisa Kurkdjiana – kreativnog direktora parfemske divizije kuće Dior. 

Kurkdjian je ujedno jedan od najvećih autora u svijetu mirisa, niche scena obožava njegov brend Maison Francis Kurkdjian.

– Kada sam se pridružio Dioru u listopadu 2022., jedan od projekata koje sam želio vratiti je Baby Dior. Dior je imao sretno djetinjstvo i kroz ovu kolekciju ga se prisjećao. S vremenom je ukinuta, no znao sam da je moramo opet predstaviti, u novom izdanju kao počast autoru – naglasio je Kurkdjian.

Mirisna vodica Bonne Étoile, dolazi u dvije pastelne varijante od po 100 ml te je ukrašena motivom vrta Granville u Francuskoj i šarenim balonima.

– Ova mirisna voda je formulirana bez alkohola i s 98%* sastojaka prirodnog porijekla. Divna uspomena iz djetinjstva sadrži note kruške, divlje ruže i bijelog mošusa – objavljeno je.

U Baby Dior kolekciji su i pjena za čišćenje bebe La Mousse Très Fondante za oko 92 eura, voda za čišćenje L’eau Très Fraîche po istoj cijeni te hidratantno mlijeko Le Lait Très Tendre za oko 110 eura.



Source link

Exit mobile version