Site icon svakodnevno.me

Dragan Skočić objavio popis U21 hrvatske reprezentacije za kvalifikacije za Euro

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis seniorske reprezentacije s nekoliko novih imena, a izbornik U21 reprezentacija Dragan Skočić je također napravio iznenađenje. U zadnje je vrijeme napadač Augsburga bio redovit na popisu mlade ili seniorske reprezentacije, ali ovaj put je kod Dalića na prepozivu, dok kod Skočića nema Diona Drene Belje (21). Kako doznajemo, riječ je isključivo o odluci izbornika.

Pred mladim ‘vatrenima je prijateljska utakmica protiv Slovačke 16. studenoga u Nitri, a četiri dana kasnije, 20. studenog igraju protiv Bjelorusije u Erevanu.  Novo ime na popisu je bivši nogometaš Slaven Belupa, a danas član Bayerna Lovro Zvonarek (18) koji je ujedno i kapetan U19 reprezentacije te na njega neće računati Siniša Oreščanin.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/ilustracija

Popis U-21 hrvatske nogometne reprezentacije

Vratari: Nikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Toni Silić (Sheriff).

Braniči: Mauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Mateo Lisica (Istra 1961), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras), Moreno Živković (Lokomotiva), Juraj Badelj (Craiova).

Vezni: Niko Sigur (Hajduk), Domagoj Bukvić (Osijek), Veldin Hodža (Rijeka), Marko Soldo (Gorica), Lovro Zvonarek (Bayern), Martin Baturina (Dinamo), Gabriel Vidović (Dinamo), Stipe Biuk (Los Angeles), Marin Šotiček (Lokomotiva).

Napadači: Marin Ljubičić (LASK), Roko Šimić (RB Salzburg), Matija Frigan (Westerlo), Franjo Ivanović (Rijeka).



Source link

Exit mobile version