Site icon svakodnevno.me

LIVE Barcelona – Real Madrid, El Clasico uživo, gdje gledati prijenos

Barcelona i Real Madrid odigrat će ovu subotu na Montjuicu prvi El Clasico ove sezone. “Kraljevski klub” nakon deset utakmica nalazi se na drugom mjestu s 25 bodova, dok su Katalonci treći s 24 boda. Ispred njih nalazi se najugodnije iznenađenje Girona s 28 bodova nakon pobjede nad Celtom u petak (1-0).

Junak susreta bio je Yangel Herrera koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora u prvoj minuti sudačke nadoknade.

luka modrić

|
Video: 24sata Video

Za hrvatskog kapetana Luku Modrića ovo može biti posebna utakmica. Dovoljno mu je da na sekundu uđe u igri kako bi oborio dva rekorda. Utakmica protiv Barcelone bila bi mu 500. utakmica za Real Madrid. Osim toga, Modrić može postati najstariji igrač koji je nastupio u El Clasicu.

Taj rekord sada drži Paco Buyo, bivši golman Reala, koji je 1996. godine nastupio s 38 godina i 38 dana. Modrić danas ima devet dana više. Ipak, nitko osim Carla Ancelottija ne može jamčiti da će Modrić nastupiti 500. put na utakmici i oboriti rekord.

Luka ove sezone ulazi s klupe za pričuve i nema zavidnu minutažu. Novinari su upitali Ancelottija kako će objasniti Modriću ako sutra ne nastupi.

– Ovdje su svi profesionalci, ne traže objašnjenja. Na isti način, niti ja ne dajem objašnjenja onome tko ne igra. Nema ničega za brinuti se – rekao je Ancelotti.

Hoće li Modrić upisati 500. nastup za Real i postati najstariji igrač u El Clasicima možete pogledati od 16.15 na kanalu Arena Sport 6.



Source link

Exit mobile version