Site icon svakodnevno.me

VIDEO Slaven Belupo Varaždin golovi

Nogometaši Slaven Belupa i Varaždina vrhunskom su utakmicom otvorili 11. kolo HNL-a, a ‘farmaceuti’ su na kraju s igračem manje slavili 3-2 (2-2)! Od prve minute gledali smo uzbuđenja na obje strane, posla su imali Oliver Zelenika na gostujućoj i Ivo Sušak na domaćoj strani, a mreže nisu dugo mirovale.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Tako je Tomislav Štrkalj u 18. minuti krasno poentirao glavom nakon ubačaja Antonija Boseca s desne strane, da bi dvije minute kasnije Arber Hoxha uzeo loptu i projurio 50 metara, zatim još malo ‘provozao na biciklu’ kapetana gostiju Igora Postonjskog pa se ‘izbacio’ na desnu nogu i krasno zabio za povećanje vodstva.

No, nije to obeshrabrilo Varaždince koji su spretno zabili u 32. minuti kad je nakon gužve u šesnaestercu loptu u mrežu spremio Jorgo Pëllumbi. Samo šest minuta kasnije krasnu su akciju ‘od prve’ odigrali izabranici Marija Kovačevića te je Antonio Boršić dobio dobru loptu Dmitra Mitrovskog i iz prve poslao loptu prema Agonu Eleziju koji je džonom zabio za izjednačenje.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U nastavku je Adrian Liber napravio glupost u 68. minuti te je za to dobio drugi žuti karton, pritisnuli su tad Varaždinci, ali uspjeli su puleni Roya Ferenčine ostaviti sva tri boda u Koprivnici. Loptu je s desne strane na rubu šesnaesterca primirio Štrkalj, a kad su svi očekivali ubačaj, ‘iz koljena’ je opalio napadač ‘farmaceuta’ i kirurški precizno spremio loptu u desnu stranu Zelenikina gola.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve golove s utakmice možete pogledati OVDJE. Pobjedom su nogometaši Varaždina mogli barem nakratko ‘preskočiti’ Dinamo na trećem mjestu, ali ovako i dalje imaju 14 bodova na petom, dok je Slaven i dalje osmi s 12 bodova. Sad slijedi reprezentativna stanka, a 12. kolo je na rasporedu za dva tjedna.



Source link

Exit mobile version