Site icon svakodnevno.me

Dinamo juniori protiv Istanbul Basaksehira u Ligi prvaka mladih

Juniori Dinama kreću u novu europsku avanturu, a prva prepreka bit će im turski Istanbul Basaksehir na stadionu Kranjčevićeva. Izabranici Ivice Banovića od 14 sati igraju susret 1. kola Uefine Lige mladih, a početak europskih ispita dočekuju spremni te žele preuzeti inicijativu na domaćem terenu.

– Momčad je u jako dobrom stanju, protiv Istre smo odigrali na visokom nivou i pobijedili 3-1 uz puno šansi. Izvedbe su na jako visokom nivou, još se može popraviti obrana od kontranapada – rekao je trener Dinama pa nastavio o protivniku:

Foto: Luka Stanzl

– Nisu nam poslali video snimke, nismo ni nabavili, ali nije ni bitno. Njih ne možemo kontrolirati, možemo kontrolirati naše reakcije, a kao i prije Hajduka fokusiramo se na nas. Znamo u kojem sistemu igraju, to je bitno, a što se tiče naše izvedbe, oni su skoro pa nebitni.

Vito Čaić je zaigrao za seniorsku momčad protiv Ponikvi u Kupu, a nastup mu je puno značio. No, ističe da nije ‘poletio’, već se želi dokazivati. ‘Modri’ ove sezone kreću u eliminacijskoj fazi natjecanja.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

– Najbitnije je da smo svi zdravi, u dobrom smo nizu od par pobjeda zaredom i derbi na Maksimiru koji smo dobili 3-0 pa je atmosfera sjajna i željno iščekujemo taj dvoboj – rekao je Vito Čaić.

Prijenos utakmice je na rasporedu od 14 sati na programu Arena Sport 1.



Source link

Exit mobile version