Site icon svakodnevno.me

VIDEO Modrić izazvao Dončića pa pokazao i da mu košarka ide

U nogometu mu nema ravnog. Njegova ostavština je nadnaravna, a pamtit ćemo ga kao jednog od najvećih veznjaka svih vremena. Nema puno epiteta koji su ostali za opisati Luku Modrića, nogometnog genijalca koji i s 38 godina slika na nogometnom terenu. A nije ni u košarci loš. 

Dallas Mavericksi pripremaju se za novu sezonu NBA lige, a u sklopu priprema će i na europsku turneju u kojoj će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Real Madrida, bivšeg kluba Luke Dončića. Mavericksi su taj susret najavili objavivši video na kojem Modrić demonstrira što zna s košarkaškom loptom. 

– Luka, izazivam te – poručio je slovenskoj zvijezdi Luki Dončiću.

Video je snimljen još u srpnju tijekom priprema Reala u SAD-u, a jedan od slobodnih dana hrvatski nogometaš iskoristio je za posjet trening centru Dallasa. Luka je veliki zaljubljenik u košarku, a i sjajno mu ide. U baratanju nogometnom loptom nema mu premca, a pokazao je da ni s košarkaškom nije loš.

Foto: ISABEL INFANTES

Pogodio je nekoliko šuteva i demonstrirao svoju preciznost. Itekako mu ide i košarka. Oduševio je navijače Reala, a neki su mu predložili da može bi mogao pripomoći i košarkaškom Realu ukoliko im zafali playmaker. 



Source link

Exit mobile version