Site icon svakodnevno.me

VIDEO Ukrajinska tenisačica i dalje odbija pozdraviti kolegice iz Rusije: Ne želi ni fotografiju

Nije joj ovo prvi put, ali i odbija suradnju, pa makar onu na sportskom terenu, s kolegicama iz zemalja koje ‘pomažu’ Rusiji u invaziji na Ukrajinu. Marta Kostjuk (21, WTA 45.) izgubila je od Darije Kasatkine (26, WTA 15.) na turniru u Tokiju s 2-1 u setovima (6-3, 3-6, 3-6), a meč su obilježile – tenzije.

Podsjetimo, već je ukrajinska tenisačica imala ovakvih poteza kad nije htjela pozdraviti prvu tenisačicu svijeta Bjeloruskinju Arinu Sabaljenku (25), a ovaj je put sve napravila prije meča. Uobičajeno je da se suparnice prije početka zajedno fotografiraju, ali tako nije moglo biti u slučaju ukrajinske i ruske tenisačice. Kostjuk je odbila biti u kadru s Kasatkinom i čekala da se ona fotografira s glavnom sutkinjom pa da zamijene mjesta.

Scene su se odmah krenule provlačiti po društvenim mrežama, a mnogi se pitaju zašto Kostjuk ne želi prihvatiti da tenisačice nemaju veze s onim što se događa u njezinoj zemlji.

– Zašto se fotografiraju odvojeno? Kostjuk je drama queen, hoće li ikada prestati – neki su od komentara na društvenim mrežama. 



Source link

Exit mobile version