Site icon svakodnevno.me

‘Igra Starfield mi je spasila život. Da nisam igrao do jutra, žena i ja bi nastradali u požaru’


Igrač Starfielda pripisao je zasluge toj akcijskoj ZF igri, rekavši da mu je ona spasila život jer je bio budan do dugo u noć kada je njegov stambeni kompleks zahvatio požar. Na popularnom forumu je pohvalio igru i naveo kako bi on i supruga vjerojatno nastradali od udisanja dima da nije bio budan i igrao igru. 

‘Starfield je doslovno spasio život meni i obitelji 1. rujna. Čekao sam tu igru još od glasina 2015. godine da će izaći. Prednaručio sam premium verziju i odlučio 31. kolovoza ostati što duže budan kako bih iskusio novi svemir’, objasnio je igrač pod korisničkim imenom Tidyckilla. Dodao je i fotografiju požara uz svoju objavu. 

‘U 2:26 ujutro, čuo sam eksploziju iz stana susjeda u prizemlju. Pauzirao sam igru ​​da vidim što se događa. Kada sam otvorio vrata, vidio sam plamen kako se uz stubište diže do našeg stana. Uspio sam brzo probuditi suprugu i zgrabiti obiteljsku mačku, izbjegavši ​​vatru sa ‘samo manjim opeklinama’, komentirao je igrač. Dodao je kako se čini da je incident izazvao susjed koji je pušio. 

‘Želim zahvaliti ovoj igri što je spasila moju obitelj i mene od užasne sudbine’, zaključio je. 

Starfield je u prodaji od 6. rujna i bit će dostupna za Xbox serije X i serije S te Microsoft Windows. 

 



Source link

Exit mobile version