Site icon svakodnevno.me

Adnan Čustović prije utakmice Hajduk Istra

Pet od pet, 15 od 15. Hajduk ove sezone niže pobjede u HNL-u, Ivan Leko ganja rekorde Nenada Gračana i Ante Miše, a u nedjelju se otvara prilika za novu pobjedu. Na Poljud, u 6. kolu, stiže Istra (21.05) koja je zadnji put rušila Hajduk u gostima prije devet godina, a u zadnjih 18 utakmica izvukla je tek tri remija.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Varaždin – Hajduk (1-2)

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

– Znamo da je Istra momčad koja igra napadački, koja može biti opasna, zadnje tri utakmice nisu izgubili. Ali ja bih se ipak više bazirao na našu momčad. U pozitivnom smo trenutku, pet pobjeda, četiri iz prošle sezone, pričam o rekordu. Samo bih rekao da moramo biti maksimalno koncentrirani, na 200 posto kako bi ostvarili pobjedu – kaže Adnan Čustović, koji i dalje mijenja suspendiranog Leku.

Foto: Ivana Ivanovic /PIXSELL

Hajduk je u prošlom kolu slavio u Varaždinu 2-1, kasnim kolom Leona Dajakua.

– Mislim da naši dečki pokazuju da idu do kraja, maksimalno ozbiljno uzimaju svaku utakmicu, tako i onu u Varaždinu. Mislim da smo s motivacijom s našim navijačima, koji su nas pogurali u teškim trenucima, zaslužili osvojiti tri boda – kazao je pomoćni trener Hajduka pa nastavio o okršaju s Istrom:

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

– Pred našim navijačima, skoro popunjen Poljud. Moramo krenuti svaku utakmicu jako, biti na 200% i samo tri boda nas zanimaju.

POGLEDAJTE VIDEO: JAKIROVIĆ O PETKOVIĆU

 



Source link

Exit mobile version