Site icon svakodnevno.me

Zrinjski Slovan Bratislava 0-1, 2. pretkolo Lige prvaka

Hrvatski športski klub Zrinjski izgubio je 1-0 od Slovana iz Bratislave na stadionu Pod Bijelim Brijegom u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Prvak Bosne i Hercegovine bio je bolji u prvom dijelu, gosti nisu imali nijedan udarac u okvir gola, no prvu pravu šansu su iskoristili. 

Lucas Lovat u 53. minuti izveo je prekid s lijeve strane, takozvani “skraćeni korner”, a najviši je u skoku bio Sharani Zuberu, koji je glavom zakucao u mrežu. Ganac se pritom, čini se, oslonio na jednog od braniča Zrinjskog koji je tražio prekršaj u napadu, no sudac i VAR nisu reagirali. Situacija pomalo podsjeća na gol Joška Gvardiola protiv Manchester Cityja, koji je također priznat…

Foto: Denis Kapetanovic

Video pogledajte OVDJE.

U redovima domaće momčadi do 83. minute je igrao dojučerašnji nogometaš Dinama Mario Ćuže, dok je na drugoj strani do 67. igrao Marko Tolić.

Foto: Denis Kapetanovic

Uzvrat se igra za tjedan dana u Bratislavi. Pobjednik će u 3. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz ogleda Šerif – Maccabi Haifa, dok će  poraženi u 3. pretkolu Europske lige ići na poraženog iz ogleda Breidablik – Kopenhagen (0-2 prva utakmica).

Ostali rezultati:

HJK – Molde 1-0Žalgiris – Galatasaray 2-2Dnipro-1 – Panathinaikos 1-3Servette – Genk 1-1Breidablik – Kopenhagen 0-2



Source link

Exit mobile version