Site icon svakodnevno.me

Trener Hajduka Ivan Leko nakon pobjede protiv Dinama: ‘Navijat ću za Dinamo u Europi, neka bude normalno u Split doći u ‘modrom’ dresu i obrnuto’

Prije utakmice Dinama i Hajduka je kroz Zagreb prošlo grmljavinsko nevrijeme, malo u usporedbi s onim koje je hrvatsku prijestolnicu poharalo u četvrtak. Osvrnuo se na to trener ‘bilih’ Ivan Leko prije susreta, ali i nakon velike pobjede (2-1) na Maksimiru. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

– Gledam van i pomislim što je to bilo prije dva dana. To su tragedije. To što ja sad ovdje pričam je li dobro pobijediti ili izgubiti… Nebitno je. U tim momentima smo kao narod pokazali da imamo empatije za druge. Danas je Zagreb, sutra je Osijek, pa Zadar, Dubrovnik… Uvijek trebamo pokušati pomoći. Ljudske gubitke ne možete nadoknaditi – objasnio je Leko.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pred ‘modrima’ i ‘bilima’ su uskoro i europski izazovi, a u toj su priči još i Rijeka i Osijek.

– Tako to treba biti, to je sport. U nogometu gubiš, pobjeđuješ… Možda to nije popularno reći, ali ja ću navijati za hrvatske klubove u Europi, tako i za Dinamo.

Nakon dugo vremena su uprave klubova bile na zajedničkom ručku, stvari se normaliziraju između dva najveća hrvatska kluba, a trener gostiju osvrnuo se i na jednu specifičnu situaciju. Podsjetimo, svojevremeno se dogodilo da je dječaku u Zagrebu skinut dres Marka Livaje.

– Pitao sam Mindaugasa Nikoličiusa kako je bilo na ručku. Neka bude normalno da možeš doći u Split s Dinamovim dresom i obrnuto.

Svaka čast!



Source link

Exit mobile version