Site icon svakodnevno.me

Gvardiol propustio trening ‘vatrenih’, vratio se Mandžukić, trening na Rujevici, pripreme za Ligu nacija

Nakon nekoliko burnih dana u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, u taboru ‘vatrenih’ ponovno vlada sjajna atmosfera uoči završnog turnira Lige nacija.

Hrvatski su reprezentativci u već uobičajenom terminu (od 18 sati) krenuli s treningom na Rujevici, a njemu nije prisustvovao Joško Gvardiol, koji mora na tretman trbušnog zida. Gvardiol bi već sutra trebao odraditi trening s momčadi, a njegov nastup protiv Nizozemske nije upitan.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening ‘vatrenih’ na Rujevici

Kapetan Luka Modrić se, podsjetimo, pridružio ‘vatrenima’ još jučer, a vratio se i Mario Mandžukić, član stožera Zlatka Dalića. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

‘Vatreni’ su po inicijalnom planu trebali sutra ići u Vatikan kod pape Franje no poglavar Katoličke crkve morao na operaciju kile zbog čega su njegove sve privatne i opće audijencije otkazane do 18. lipnja kao mjera predostrožnosti. ‘Vatreni’ će tako sutra u isto vrijeme biti na Rujevici.

Hrvatska igra polufinalni ogled Lige nacija u srijedu protiv domaćina Nizozemske s početkom u 20.45, a u Rotterdamu se očekuje velik broj hrvatskih navijača.



Source link

Exit mobile version