Site icon svakodnevno.me

UŽIVO Zrinski Jurjevac – Sesvete, live stream, prijenos iz Čepina, gdje gledati utakmicu Druge NL

Cijela sezona stala je u završnih 90 minuta. Zrinski Jurjevac, klub iz mjesta 30-ak kilometara jugozapadno od Osijeka, tražio je povijesni plasman u Prvu nogometnu ligu protiv Sesveta, kluba koji je bio u drugom rangu proteklih deset sezona i nakon lanjskog ispadanja tamo se htio ekspresno vratiti.

Zrinski je prije zadnjeg kola bio vodeći sa 63 boda, bodom više od Sesveta uoči zadnjeg kola, pa mu je za očuvanje prvog mjesta dovoljan i remi. Drugoplasiranoga u razigravanju za Prvu NL već čeka Kustošija, pretposljednja momčad druge lige, koju trenira Samir Toplak.

Utakmicu na rasprodanom stadionu NK Čepin sudi prvoligaški sudac Patrik Kolarić iz Čakovca. Počela je u 17.30, televizijski prijenos je na kanalu MAXSport 1, a možete je besplatno gledati i na kanalu HRnogomet TV na YouTubeu.

GLEDAJTE UŽIVO:

Zrinski Jurjevac (4-3-3): Stanić – Raguž, Tadić, Ćubel, Salapić (od 81. Krešić) – Horvat, Pejić, Matković (od 15. Jajalo) – Dabić (od od 75. Vrdoljak), Lozić (od 75. Korov), Kuprešak (od 81. Hajnal)trener: Antun Labak

Sesvete (4-3-3): Ilinčić – Boune (od 46. Brigić), Kulenović, Laštro, Vukasović – Kuqi (od 46. Mijatović), Topić (od 72. Petrović), Šuart – Zorica (od 46. Opačić), Guja, Abramović (od 46. Čuljak)trener: Mario Rac

Fenomenalnu je priliku već u prvoj minuti za Sesvećane propustio Ivan Abramović koji je išao sam na golmana Zrinskoga Marina Stanića i nije zabio. Skinuo je to domaći čuvar mreže, kao i u četvrtoj minuti, kad je isti igrač pucao glavom nakon centaršuta.

Foto: MAXSport/screenshot

Prvi konkretan odgovor domaćina stigao je u 33. minuti nakon slobodnjaka Ivana Jajala s 18 metara, odbio ga je Nikola Ilinčić. Tri minute kasnije Kolarić je dosudio penal za Zrinski nakon kontakta Dominika Šuarta i Mirana Horvata. Izveo ga je kapetan Mario Tadić i zabio za 1-0.

Situacija je od loše za Sesvećane krajem prvog poluvremena postala još lošija jer je Šuart zbog opasnog starta na Stjepanu Salapiću dobio drugi žuti karton. Ali čak i u takvom odnosu snaga imali su dvostruku šansu za izjednačenje u 56. minuti. Udarac Matea Topića obranio je Stanić, imao je i popravni pa pucao visoko preko gola. Bio je to samo uvod u veliki preokret.

Nije tu bio kraj drami u Čepinu, u 66. minuti je Fran Čuljak iz blizine izjednačio nakon odličnog prodora Marka Guje po lijevoj strani. Sesvećani su s desetoricom zabili za 1-1. Trinaest minuta poslije sve se okrenulo. Nakon kornera je u gužvi Nino Vukasović iz blizine zakucao za vodstvo Sesveta 2-1!



Source link

Exit mobile version