Site icon svakodnevno.me

Ella Dvornik otkrila: ‘Oporavak od operacije grudi bio mi je teži od carskog reza, nepokretna si’


Influencerica Ella Dvornik (32) otkrila je koliko je platila operaciju grudi i nosa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sve je počelo jednostavnim komplimentom pratiteljice koja je pohvalila Elline grudi i rekla da ako ikada bude radila operaciju, želi njezin model, na što je pjevačica pohvalila svog kirurga. Naglasila je da joj je bilo najvažnije da izgledaju prirodno. 

Foto: Karmen Poznic Bozic

Nakon toga ju je druga pratiteljica pitala koliko joj je trajao oporavak od operacije, na što je ona odgovorila da joj je bio teži od oporavka nakon carskog reza. 

– Užas je. Ne možeš niti svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implantanti. To nije bezbolno ali najbolje izgleda. 3-4 dana si skroz nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u shopping centar – otkrila je Ella.

Foto: Instagram/Ella Dvornik

Ella je osim grudi, operirala i nos prije nekoliko godina, a tada je priznala da su razlozi za tu operaciju bili iključivo estetski.  

– Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati – rekla je tada.

Pjevačica je od početka odlučila biti vrlo otvorena o plastičnim operacijama, a sada je otkrila i koliko su je ti zahvati koštali. 

Foto: Instagram/Ella Dvornik

– Svi me pitate za cijenu sisa i nosa. Prije 4-5 godina sam platila 4000 eura za oboje. Ne znam koliko je sad, ali koliko god da je, vrijedi. Ne podnosim stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam baš zadovoljna rezultatom, ali na vama je da odaberete. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja – napisala je. 

 



Source link

Exit mobile version