Site icon svakodnevno.me

Bakinu vjenčanicu prekrojila u modernu

Modna dizajnerica otkriva kako je vjenčanicu iz 1949. preobrazila u modernu haljinu, no mnogi imaju podijeljena mišljenja o novom dizajnu haljine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za neke je odijevanje vjenčanice voljene osobe savršen način da se uvjere da imaju ‘nešto posuđeno’ na svoj veliki dan. Ali ponekad je te haljine potrebno malo redizajnirati, bilo da bolje pristaju ili da izgledaju malo modernije.

Mariah Sliwinski je dobila zadatak da osvježi vjenčanicu klijentice koja je donijela bakinu haljinu iz 1949. uoči njezina vjenčanja ove godine. Ali mnogi su ostali skeptični nakon što je krojačica skratila duljinu i uklonila rukave.

Satenska haljina je prvobitno imala duge rukave, velike volane, okrugli izrez, korzet s detaljima oko grudi i puf rukave. Dizajnerica je transformirala haljinu, prvo skraćujući duljinu prije nego što je uklonila sve volane.

Potom je popravila nekoliko gumba koji su nedostajali, prije nego što je odrezala duge rukave kako bi haljina ostala bez naramenica. Također je iskoristila nešto ostatka materijala kako bi stvorila veliku mašnu koja je stajala na dnu njezinih leđa.

Njezino djelo je privuklo veliku pozornost na internetu, skupivši više od 27.200 lajkova i 6,5 milijuna pregleda. U komentarima su pratitelji podijelili svoje reakcije, međutim, nisu svi bili oduševljeni novim dizajnom.

– Pa, to je krajnje razočaravajuće… definitivno je bilo bolje prije – pisali su.

–  Mladenka je izgledala fantastično i svidjelo joj se. To je sve što je važno! – istaknuli su.

– Veoma posebno – pohvalili su su dizajnericu.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version