Site icon svakodnevno.me

VIDEO Dončić u Hrvatskoj u noćnom klubu pjevao Sašu Matića

Jedan od najboljih europskih košarkaša Luka Dončić (24) puni baterije za novu sezonu nakon što njegovi Dallas Mavericski nisu osigurali doigravanje NBA lige.

Slovenac često voli potegnuti do Hrvatske. U veljači se tako u pauzi od All Star vikenda pohvalio kako je skoknuo do Krka i objavio fotografiju s plaže, a sad se na društvenim mrežama pojavila snimka iz jednoga noćnog kluba u Lijepoj Našoj.

Dončiću je, naime, pjevač uživo na uho pjevao hit narodne glazbe, pjesmu Saše Matića (45) “Nađi novu ljubav”, a on je izgledao dirnuto i zahvalio mu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije povratka obvezama u Americi Luka će ovo ljeto zaigrati za Sloveniju na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Indoneziji, Japanu i na Filipinima od 25. kolovoza do 10. rujna.

Nakon beogradskog pokolja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, u kojem je 13-godišnjak ubio devetero ljudi (u međuvremenu je od ozljeda preminula još jedna djevojčica), Dončić je ponudio platiti sprovod žrtvama. Iz Beograda su mu se zahvalili i poručili kako će grad snositi sve troškove.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version