Site icon svakodnevno.me

Brighton s čak šest golova deklasirao Wolverhampton

Iznimno su uvjerljivo posao u 34. kolu engleske Premier lige odradili nogometaši Brightona koji su pred svojim navijačima svladali Wolverhampton 6-0.

Sve je bilo gotovo nakon manje od trideset minuta igre jer je već u 26. minuti domaćin vodio 3-0. Dva gola postigao je Pascal Groß, a posebno je upečatljiv bio onaj za 3-0 kada je njemački nogometaš pogodio iz voleja sa skoro 20 metara.

Foto: PETER CZIBORRA

Potom je dva gola zabio Welbeck, jedan krajem prvog, a drugi početkom drugog poluvremena za 5-0, dok je sve zaključeno golom Undava u 66. minuti, koji je na startu utakmice i otvorio niz golova.

Brighton je ostao osmi na ljestvici, a došao je Liverpoolu na bod minusa. Wolverhampton je ostao na 13. mjestu.

Foto: PETER CZIBORRA

Nottingham Forest bori se za ostanak u prvoj ligi, a u ovom 34. kolu sve je do 82. minute vodio kod Brentforda 1-0 golom Brazilca Danila u nadoknadi prvog dijela. No, ne samo da klub iz Nottinghama nije sačuvao vodstvu već je do kraja ostao bez ičega te je poražen 1-2.

U 82. je za 1-1 zabio Ivan Toney, a Da Silva u 94. minuti za 2-1 Brentforda koji je čvrsto na devetom mjestu ljestvice. Nottingham Forest će imati nemirnu završnicu sezone sa svog trenutačno 17. mjesta na ljestvici.

Foto: DAVID KLEIN

Golijada Palacea i West Hama

U prvom subotnjem susretu Premier lige nogometaši Crystal Palacea su na domaćem terenu svladali West Ham 4-3. S ova tri boda Crystal Palace se pomaknuo na 11. mjesto ljestvice te je preskočio Chelsea, dok je West Ham i dalje blizu opasne zone, na 15. mjestu.

S obzirom da je West Hamu svaki bod krucijalan u borbi ne bi li i dalje ostao u Premier ligi, do kraja su se očekivali naleti gostujućeg sastava koji se nisu dogodili.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version