Site icon svakodnevno.me

Sudarili se traktor i automobil kod Bjelovara: Jedan ozlijeđeni

Ozlijeđen je suvozač iz traktora te je prevezen na daljnju obradu u bolnicu u Bjelovaru. Težina ozljeda se još ne zna, izvijestili su iz policije



Source link
Dvije osobe su ozlijeđene u sudaru traktora i automobila koji se dogodio nedaleko od Bjelovara. Nesreća se dogodila u utorak ujutro, kada se traktor sudario s automobilom.

Prema izvješćima, traktor je pokušao skrenuti preko ceste kada je došlo do sudara s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozač automobila je zadobio ozljede koje nisu opasne po život, dok je vozač traktora zadobio ozljede opasnije naravi. Obojica su prevezeni u bolnicu na daljnju obradu.

Jedan od očevidaca izjavio je kako je do nesreće došlo zbog neopreznosti vozača traktora, koji je skretao preko ceste i nije se dovoljno uvjerio da li je put slobodan. Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti koje su dovele do nesreće.

Ovo je još jedan u nizu sudara koji se događaju na hrvatskim cestama, a koji su u većini slučajeva posljedica neopreznosti vozača ili nepoštivanja prometnih pravila i propisa. Stoga je važno da svi sudionici u prometu budu svjesni svoje odgovornosti i voze oprezno, kako bi se izbjegle ovakve nesreće.

Pozivamo sve vozače da voze oprezno i poštuju prometna pravila te da budu svjesni da njihove odluke i postupci imaju posljedice koje mogu biti opasne po život. Nadamo se da će se ovakve nesreće smanjiti te da ćemo svi zajedno raditi na stvaranju sigurnijeg i odgovornijeg prometnog okruženja.

Exit mobile version