Site icon svakodnevno.me

Saida Mouh, majka Achrafa Hakimija: Kako će se riješiti žene ako mi ne prebaci imovinu?

Nogometaš PSG-a i najbolji marokanski igrač Achraf Hakimi (24) trenutačno ne misli samo na nogomet. Tužiteljstvo u francuskom gradu Nanterreu pokrenulo je u ožujku istragu protiv Hakimija nakon izjave jedne djevojke da ju je silovao.

Zbog toga je razvod od Hakimija tražila njegova supruga Hiba Abouk (36), s kojom se oženio 2020. i ima dvoje djece.

Foto: Instagram

Poznata glumica na sudu je zahtijevala pola njegove imovine. Međutim, tamo ju je zatekla vijest da sva njegova imovina navodno glasi na njegovu majku. 

– Sud ju je informirao da njen muž ‘milijunaš’ ništa ne posjeduje. Sva njegova imovina registrirana je na ime njegove majke. Hakimi mjesečno zarađuje milijun eura od PSG-a, ali 80 posto toga uplaćuje se na račun njegove majke. On nema imovinu, automobile, kuće, nakit, pa čak ni odjeću na svoje ime – prenosi portal News 24/7 iz Ugande koji je prvi objavio ovu vijest.

Majka nije imala pojma?!

Oglasila se i nogometaševa majka, Saida Mouh, koja je za marokanske novine Goud otkrila da ni ne zna je li Hakimi prebacio imovinu na njeno ime.

Foto: Profimedia/Kirby Lee

– Ako je išta poduzeo, ja nisam svjesna toga – rekla je Mouh za Morocco World News, prenosi La Gazzetta dello Sport, pa dodala:

– U čemu je problem ako je to istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti one žene – dovršila je nogometaševa majka, jasno sugerirajući da je žena u pitanju Hiba Abouk.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version