Site icon svakodnevno.me

Marijan Kustić o Igoru Bišćanu, Dinamo

Igor Bišćan novi je trener Dinama, a tako je ostalo upražnjeno mjesto izbornika hrvatske U21 nogometne reprezentacije koje će vjerojatno upotpuniti Ivica Olić, pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

POGLEDAJTE VIDEO:

– S Bišćanom sam razgovarao kao predsjednik i suglasan sam da ide u Dinamo. Želim mu svu sreću i hvala što je tad prihvatio kad sam ga ja zvao. Novo rješenje ćemo imati nakon Uskrsa. Olić? Razgovarat ćemo nakon Uskrsa i pronaći dobro rješenje – kazao nam je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, na promociji knjige “Cico, tak imam te rad”.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

‘Modri’ su tako ekspresno pronašli nasljednika Ante Čačića nakon jučerašnjeg debakla na Šubićevcu. Opcija je bio i Nenad Bjelica, no Dinamova uprava ipak se odlučila za novo lice na klupi ‘modrih.

“Cico, tak imam te rad”

Na promociju knjige “Cico, tak imam te rad” došli su Zlatko Dalić, Marijan Kustić, Josip Šimunić, Stjepan Deverić, Džemal Mustedanagić, Tomislav Butina, Joško Jeličić, Edin Mujčin, Dalibor Poldrugač, Željko Kopić, Zorislav Srebrić, Josip Pavić, kao i Borna Kotromanić i Filip Juričić. Knjiga urednika Žarka Ivkovića i autora, vrsnih Večernjakovih novinara, Tomislava Dasovića i Mladena Miletića, predstavio je i Nino Škrabe, Cicin prijatelj, ispričao je:

– Kad je Cico umro, Zagreb je izgubio osmijeh. Bio je Petar Pan, vođa izgubljenih dječaka, koji nikad nije odrastao. Zazirao je od sjevera i uprave, a voljeli su ga i istok i zapad. Sad nas gleda gore sa svojim izgubljenim dječacima.

Niko Kranjčar naglasio je:

– Nezahvalno je pričati o ocu. Mnogi su imali nekakav odnos s njim, ali činjenica je da su ga svi smatrali prijateljem, a njemu je to bilo najvažnije. Najteže ikad bilo mu je voditi reprezentaciju, a ja sam igrao. I to iz njegova uvjerenja, kao što je i radio sve u životu. Voditi reprezentaciju bilo mu je najvažnije u karijeri. Uteg je imao mali na leđima, ali je preživio…

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version