Site icon svakodnevno.me

Robert Prosinečki otkrio za koga bi navijao na utakmici Dinama i Crvene zvezde

Robert Prosinečki (54) dao je odgovor na pitanje koje mnoge zanima. Za koga bi navijao da se u utakmici susretnu Dinamo i Crvena zvezda, dva kluba za koje je igrao legendarni Hrvat.

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

– Uvijek sam iskren u životu. Moj pokojni tata se vratio iz Njemačke da bi mu sin igrao u Dinamu. To je tako. Spletom okolnosti njegov sin nije igrao u Dinamu, nego je došao u Crvenu zvezdu. Najbolje da ne igraju Zvezda i Dinamo – rekao je za Glas Srpske.

‘Modrić dominira inteligencijom’

‘Žuti’ je usporedio i Luku Modrića (37) s bivšim suigračem i prijateljem Dejanom Savićevićem…

– Teško mi je govoriti. Luka je potpuno drugačiji tip igrača od Deje. Dejo nije bio veznjak koji je igrao za momčad, on je riješio problem. To je velika razlika. U modernom nogometu dominira Lukina inteligencija koju rijetko koji igrač ima. Prepoznaje problem i lako izlazi iz njega. Zna kada treba ubrzati, a kada usporiti – rekao je Prosinečki.

Istaknuo je jednu kvalitetu Savićevića koju Modrić, prema mišljenju Prosinečkog, nema.

Foto: PABLO MORANO

– S druge strane, Dejo nije mogao igrati jedan na jedan, nego jedan na pet, što kod Luke nećete vidjeti. Luka je dokazao da je jedan od najboljih igrača današnjice i nastavlja sa svojim godinama. Malo igrača poput njega živi za nogomet i toliko se odriče – dodao je. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version