Site icon svakodnevno.me

LIVE Zelenski posjetio gradove uz granicu s Rusijom: Jaki položaji, rezultat su snaga našeg naroda

Foto: GLEB GARANICH

Vratio sam se iz naše Sumske oblasti. Danas sam bio u Ohtirki, Trostianetsu i Sumiju i obišao položaje naših graničara, rekao je Zelenski

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku



Source link
Još jednom je pokazao svoju odlučnost da se bori za svoju zemlju. Ukrajinski predsjednik Zelenski je krenuo u posjet gradovima koji se nalaze uz granicu s Rusijom. Kako je rekao u svom govoru, njegova posjeta ovim područjima je bila simbolična i imala je za cilj pokazati snagu ukrajinskog naroda.

Posjetom ovim gradovima, kojima se činilo da su napušteni, Zelenski je pokazao da nije zaboravio na stanovnike tih područja. Razgovarao je s mnogim građanima, slušao njihove probleme i napore koje su ulagali da bi sačuvali svoj dom. Njegova posjeta donijela je nadu tim ljudima.

Ovaj posjet pokazao je također da je Ukrajina odlučna u svojoj borbi protiv ruske agresije. Zelenski je jasno stavio do znanja da neće dopustiti kršenje teritorijalne cjelovitosti zemlje. Posjetom ovim područjima, Zelenski je pokazao da je Ukrajina jača nego što se činilo.

Zelenski je također naglasio da je ova posjeta pokazatelj snage ukrajinskog naroda. Njegov narod je spreman boriti se za svoju domovinu i oni su spremni braniti svoju teritorijalnu cjelovitost po svaku cijenu. Ova posjeta pokazala je da su Ukrajinci zajedno u svojoj borbi za slobodu i da će se boriti do kraja.

Hrvatska se može identificirati s ovom pričom. U svojoj nedavnoj prošlosti, Hrvatska je prošla kroz slične probleme. Hrvati su se također borili za svoju slobodu i neovisnost i u svojoj borbi pokazali veliku snagu.

Svaka država ima svoj put i svoje izazove. Ukrajina se trenutačno suočava s određenim izazovima, ali ova posjeta Zelenskog pokazuje da je Ukrajina spremna se suočiti s tim izazovima i da će pobijediti.

Ukrajina je pokazala svoju snagu u ovom trenutku kada to najviše treba. Njihova borba je ujedinila njihov narod i dala nadu ljudima koji su prošli kroz teška vremena. Posjeta predsjednika Zelenskog ovim područjima bila je pokazatelj snage, ljubavi i zajedništva. I to je ono što će ih odvesti naprijed.

Exit mobile version