Site icon svakodnevno.me

Evo u kakvim situacijama se samci znaju osjećati neugodno

Mogu raditi što god želim, kad god poželim. Ako želim ostati budan do kasno, mogu. Ako želim nešto kupiti, mogu. Ako želim pogledati film, mogu. Ako mi se sviđa slušati glazbu, mogu. Ako mi se želi preurediti stan, mogu. Mogu birati kako ću koristiti svoje vrijeme. Mogu birati kako ću trošiti svoj novac. Mogu birati kako ću uštedjeti novac, ispričao je jedan sama anonimno zašto mu život bez partnera odgovara.

– Osjećam li se usamljeno? Priznat ću, ponekad se osjećam, ali imam dobre prijatelje. Ako se želim družiti s prijateljima i oni žele sa mnom, mogu. Ako mi se ne ide van, mogu ostati kod kuće – dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO o samovanju:

O tome je progovorila i jedna žena.

– Bože, sjećam se kako sam svaki dan žurila kući jer da sam zakasnila samo pet minuta, morala bih se opravdavati. I kad bih ušla u kuću savršeno na vrijeme, on bi i dalje bio užasno raspoložen. Sad se mogu cijeli dan voziti okolo ne radeći apsolutno ništa i ne moram to nikome objašnjavati, a odlazak kući zapravo mi je postao ugodna pomisao. Ne moram se brinuti kako izgledam ili što nosim dok se opuštam na slobodnim danima. Kosa mi je gore u neurednoj punđi, bez šminke sam, bez hlača, bez problema – rekla je.

Neki ljudi su samci namjerno jer im takav život odgovara, dok bi drugi silno željeli imati nekoga, ali im baš ne ide. I jedni i drugi ne vole isticanje činjenice što su sami kao velike mane. Neugodno im je i kad ih neki pokušavaju utješiti, daju im dobronamjerne savjete…

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Evo u kakvim situacijama se samci znaju osjećati neugodno

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version