Site icon svakodnevno.me

Ante Delija Francis Ngannou | 24sata

‘Kamerunskog predatora’ Francisa Ngannoua više nećemo vidjeti u UFC-u. Ta vrata Dana White nedavno je zapečatio, a pred bivšim prvakom teške kategorije sad je pronalazak novog poslodavca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jasno, obzirom na renome borca, to neće biti teško, međutim poznato je da je Ngannou vrlo zahtjevan pregovarač, a zato je uostalom i dobio ‘pedalu’ američke promocije.

Foto: Gary A. Vasquez

– Blizu sam, ali nisam još donio konačnu odluku. Tu je PFL i tu je ONE Championship. Čim odlučim, znat ćete, ali blizu sam toga – izjavio je Ngannou i tako zagolicao maštu obožavateljima slobodne borbe u Hrvatskoj.

Zašto? U PFL-u bi se potencijalno našao u kavezu s aktualnim prvakom Antom Delijom, a imamo teškaša i u azijskoj promociji ONE Championshipu, Martina Batura. Doduše, Batur trenutačno odrađuje suspenziju zbog prisutnosti nedozvoljenih supstanci u organizmu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, Ngannou se u ožujku 2021. revanširao Stipi Miočiću za poraz tri godine ranije i tako uzeo UFC-ov teškaški pojas, kojeg je obranio protiv Ciryla Ganea prije nego što je napustio organizaciju.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version