Site icon svakodnevno.me

Naoružan upao u zagrebačku gimnaziju, policija intervenirala

U 13 sati i 48 minuta zagrebačka policija primila je dojavu kako je u prostor Klasične gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu upala nepoznata osoba naoružana nožem.

Policija je intervenirala te nema ozlijeđenih. Sve okolnosti događaja kao i motiv napada još uvijek se istražuju.

Uskoro više…

Najčitaniji članci



Source link
U srijedu ujutro, učenici zagrebačke gimnazije suočili su se s potencijalno opasnom situacijom. Muškarac naoružan nožem i boksericama upao je u zgradu škole, izazvavši opću paniku.

Prema izjavama svjedoka, muškarac je prošetao hodnicima i tražio pojedinu osobu. Njegovo ponašanje bilo je vrlo agresivno i prijeteće. Učenici su se brzo sklonili u različite učionice i pokušali kontaktirati policiju.

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na mjesto događaja i počela provoditi operaciju evakuacije. Policajci su uspjeli doći do naoružanog muškarca i izvući ga iz zgrade škole bez ikakvog incidenta. Muškarac je uhićen i prebačen u policijsku postaju radi daljnje obrade slučaja.

U školi su svi učenici i nastavnici bili izvan opasnosti, a nastava je nastavljena nakon završetka policijske intervencije. Ravnateljica škole izjavila je da će se pružiti psihološka pomoć svim učenicima i nastavnicima koji su se našli u opasnosti.

Ovaj događaj još jednom nas podsjeća na važnost brze i učinkovite intervencije policije u takvim situacijama. Također, ohrabruje sve da budu budni i spremni u slučaju bilo kakvog potentialnog prijetnje, te da odmah kontaktiraju nadležne autoritete.

Zajedno, gradimo sigurnu i zaštićenu zajednicu.

Exit mobile version