Site icon svakodnevno.me

Kako jeftino preurediti kupaonicu? | 24sata

Britanka Ali Buckley snimila je video transformacije kupaonice za TikTok, koji je ljubitelje ‘sam svoj majstor’ tematike potpuno oduševio. Naime, Ali je uz pomoć boje i ljepljive folije za namještaj za nešto manje od 30 eura dobila potpuno novi izgled prostorije.

– Kad imaš dosadnu kupaonicu i mali budžet, učiniš ovo – napisala je uz inspirativni video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Majstorica za transformacije je snimila nekoliko videa na kojima pokazuje proces, a otkrila je da je koristila dvije različite folije za namještaj te sivu i crnu boju za zid i pločice. 

Foto: TikTok

– Bilo me strah pobojati stare pločice iz 90-ih, ali mislim da je sve odlično ispalo – kaže.

Britanka je spremno odgovarala na sva pitanja pratitelja, koje je zanimalo gdje je nabavila sve potrebno za transformaciju te koliko joj je dugo trebalo.

Foto: TikTok

– Sve je trajalo nešto dulje nego što sam očekivala, ali nije mi žao, baš sam zadovoljna.

Ali na TikToku prati više od 10 tisuća ljudi, a ona često snima slične videe na kojima pratitelji mogu naučiti kako nešto prenamijeniti, prefarbati ili izraditi.

Foto: TikTok

– Izgleda čudesno, svaka ti čast! Možda se odlučim i ja za takvo nešto, inspirirala si me – komentirala joj je jedna od pratiteljica.

Na ovom kreativnom profilu mogu se pronaći videi raznih transformacija kroz prostorije u kući, kao i nekih videa sa savjetima kako nešto očistiti ili održati biljke na životu.

 

 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version