Site icon svakodnevno.me

Kohorta postrojila momčad Osijeka: Skidajte dresove!

Jesenas je Osijek pod njegovim vodstvom izgledao vrlo dobro, povezao sedam utakmica bez poraza, pobijedio i Dinamo. No nakon što su Reneu Pomsu u klubu dali povjerenje i novi ugovor, nakon što su klub napustila desetorica igrača, Osijek je u 2023. u katastrofalnoj formi.

Treće mjesto opasno je ugroženo, a i druga šansa za trofej je propala jer je Hajduk pobijedio u četvrtfinalu Kupa 2-1. Dva dana nakon 76. rođendana kluba atmosfera je u rasulu.

Momčad Osijeka nakon utakmice otišla je pozdraviti navijače na istočnoj tribini, a oni su im očitali bukvicu. Najblaže rečeno. Nakon nekoliko minuta navijačkih kritika čuli su se povici “Skidajte dresove”. Nisu ih poslušali, nego su otišli u svlačionicu pognutih glava.

Jezikovu juhu doživjeli su i prošli vikend nakon poraza od Varaždina, ali nije pomoglo.

Foto: Mislav Znaor/24sata

Inače, Kohorta je u drugom poluvremenu izvjesila transparent s velikim brojem 1947 (godina osnutka kluba) i natpisom “Ko vjeran pas u tvojoj sjeni”. Sve su popratili i bakljadom. Pirotehnike je bilo i na sjevernoj tribini gdje se nalazila Torcida. Zanimljivo, nakon utakmice, dok su im igrači zapljeskali, oni su sve nijemo promatrali. Nisu odlučili pozdraviti momčad unatoč pobjedi.

Foto: Mato Galić/24sata

Bijesni navijači na Facebooku

Pratitelji kluba na službenoj stranici na Facebooku nisu imali previše razumijevanja za poraz od Hajduka. Izdvajamo neke od komentara u objavi s konačnim rezultatom utakmice.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version