Site icon svakodnevno.me

Juniori Hajduka uoči Cityja: Voljeli bismo da navijači dođu u što većem broju i podrže nas

Juniore Hajduka u utorak očekuje susret osmine finala Lige prvaka mladih s odgovarajućom selekcijom engleskog velikana Manchester Cityja. Susret se igra u 14:00 sati na Poljudu. Nakon što su prošli Šahtar, mladi igrači Hajduka slavili su i u derbiju protiv Rijeke te su ih prestigli na vrhu prvenstvene ljestvice na kojoj dijele prvo mjesto s Dinamom.

Foto: MIRO

– Jedva čekamo utakmicu sa Cityjem, pripremali smo se za nju i idemo pokazati da se možemo nositi s jednom od najboljim momčadi. Spremit ćemo se i odigrati najbolje što možemo – kazao je centarfor Mate Antunović, koji je zabio i prvi gol u prvenstvenoj pobjedi 3:1 nad Rijekom u četvrtak.

– Lijepa je bila asistencija Hrgovića, suradnja s njim je uvijek odlična i nadam se da ćemo opet razveseliti naše navijače. Ovo će ipak biti razina jača od razine HNL-a, ali mi ćemo se truditi i boriti, pokušati ponoviti utakmicu sa Šahtarom. Iskoristio bih priliku i pozvao navijače, radni je dan, ali volio bih da dođu u velikom broju i da nas podrže, da budu naš 12 igrač i pomoć da prođemo City.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jedan od kojih se očekuje doprinos i u obrani i u napadu je Niko Đolonga.

– Odmah nakon Rijeke okrenuli smo se pripremi utakmice Lige prvaka. Čeka nas jako teška utakmica i jako težak suparnik. Oni su prvi u Engleskoj, svake godine igraju Ligu prvaka, odlični su i kao momčad a imaju i nekoliko izvrsnih pojedinaca na koje nam je trener ukazao, poput Carlosa Borgesa koji je brz i tehnički moćan, potom norveškog veznjaka Oscara Bobba… – kaže Đolonga i dodaje kako je zajedništvo recept za uspjeh:

– Moramo biti kompaktni, moramo kao momčad raditi i fazu napada i obrane, svi moramo biti agresivni i davati sve od sebe ako želimo pobijediti. A mi se nadamo da možemo i hoćemo…

 

Foto: MIRO

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version