Site icon svakodnevno.me

Hajdukovi navijači bijesni na igrače

Nogometaši Hajduka s 2-1 pobijedili su Goricu u 22. kolu HNL-a, a splitska momčad do tri boda protiv najlošije momčadi lige došla je teže nego što se očekivalo.

Foto: Pixsell/Reuters

Gosti iz Gorice imali su čak 18 udarca prema golu Hajduka, a postigli su i gol nakon osam uzastopnih kola. Hajduk će idući vikend igrati derbi protiv prvoplasiranog Dinama.

– Slijede nam gostovanja u Zagrebu i Osijeku, a forma nam je kriminalna. Prvenstvo nam je već sada nemoguća misija, iduće kolo to možemo samo potvrditi. Poslije toga je Kup u Osijeku. Ako i to ispadnemo, Leko, što ćemo? Opet pripreme za novu sezonu, a ožujak je – napisao je jedan razočarani navijač.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

– Mene je ovo stid gledat, nadam se i njima igrat. Najlošiji Hajduk u zadnjih par godina, iako ni tad nisu bili nešto ekstra, ali ovo je toliko negledljivo. Nadigrala te jedna Gorica koja je zadnja u HNL-u, sramota – poručio je drugi.

Jedan je navijač kritizirao konkretno taktiku trenera Leke.

– Njegova će nas tvrdoglavost koštati, nema igrače za sustav koji on želi igrati. Karoglan statistički bolji od njega, a igra ista – smatra ljubitelj bilih.

Hajduk za tjedan dana igra derbi na Maksimiru protiv Dinama. Jedan navijač nije baš optimističan.

– U nedjelju s ovakvom igrom lagano nam Dinamo utrpa pet komada, a i Gorica je mogla barem tri zabiti danas. Žalosno i loše

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version