Site icon svakodnevno.me

Raphinha eruptirao na klupi Barcelone

Barcelona i Manchester United u četvrtak navečer podsjetili su na slavne dane rivalstva kada su igrali u finalima Lige prvaka. Utakmica je završila 2-2, a golove su zabili Marcus Alonso i Raphinha za Barcelonu te Marcus Rashford i Jules Kounde (autogol) za ‘crvene vragove’.

Foto: ALBERT GEA

Upravo je Raphinha bio najbolji igrač katalonskog kluba na utakmici. Asistirao je za prvi gol, a onda je sam zabio za 2-2. Odigrao je jedno ključno dodavanje i stvorio jednu veliku šansu, a od pet udarca čak ih je tri išlo u okvir gola.

Međutim, trener Xavi Hernandez (43) imao je neku svoju viziju, pa je izvadio brazilskog reprezentativca iz igre u 83. minuti kako bi ubacio Ferrana Torresa. Raphinha je turbulentno reagirao na zamjenu.

Foto: ALBERT GEA

Sjeo je na klupu i počeo pomahnitalo udarati u stolicu na kojoj je sjedio njegov suigrač, a smirit ga je morao kapetan Jordi Alba, koji se u tom trenutku također našao na klupi.

Kapetan ga je spasio

Upravo je Alba primijetio da nešto nije u redu s Raphinhom dok je išao sjesti na klupu, a iskusni lijevi bek znao je reći pravu riječ kako bi smirio 26-godišnjaka.

– Već sam se ispričao i učinit ću to ponovno na treningu. Želim se ispričati za moju reakciju nakon zamjene, neće se ponoviti. Nemam problem s Xavijem ili s klubom, samo sam htio biti na terenu – rekao je Raphinha kada se adrenalin ipak malo spustio.

Foto: ALBERT GEA

Barcelona je dovela Raphinhu prošlo ljeto za čak 58 milijuna eura, a Brazilac pruža sve bolje igre nakon teške prilagodbe u Španjolskoj. U 31 utakmici ove sezone zabio je sedam golova uz devet asistencija.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version