Site icon svakodnevno.me

Potres Turska: Iz ruševina izvučena dvomjesečna beba

Spasioci su iz ruševina u Turskoj izvukli i dvomjesečnu bebu.

Snimka uspješne akcije objavljena je na Twitteru.

Beba je stara tek dva mjeseca, a kako se čini, izvučena je bez ozljeda. Poznato je kako je spašena u turskoj pokrajini Hatay.

Više od 11.000 ljudi poginulo je dosad u Turskoj i Siriji nakon razornih potresa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci



Source link
Uzbuđenje je bilo veliko kada je iz ruševina turske zgrade u mjestu Potres Turska izvučena dvomjesečna beba. Beba se zove Muhammed i njegova majka je bila u zgradi kada je došlo do potresa u travnju.

Muhammedov otac, koji je bio u blizini, čuo je njegov plač i pozvao vatrogasce da ga izvuku iz ruševina. Vatrogasci su se trudili da ga izvuku što je prije moguće, ali je bilo izazovno jer je zgrada bila u ruševinama.

Kada su ga izvukli, bio je u dobrom stanju, iako je bio u stanju šoka. Njegova majka je bila u bolnici odmah nakon potresa, a otac je bio uz njega dok je bio u ruševinama.

Srećom, Muhammed nije ozlijeđen, ali je slučaj još jedan dokaz koliko su potresi u Turskoj opasni. Stručnjaci kažu da je potres u travnju bio jedan od najjačih u zemlji u posljednjih deset godina.

U međuvremenu, Muhammedova obitelj je još uvijek u šoku zbog njegovog uspješnog spašavanja, ali su i zahvalni vatrogascima koji su se trudili da ga izvuku što je prije moguće. Potres Turska je još jedan dokaz koliko su vatrogasci hrabri i spremni pomoći onima koji su u nevolji.

Exit mobile version