Site icon svakodnevno.me

Stepančić zaigrao nakon dvije godine: Na kraju sam zaplakao

Prije dvije se godine tek vratio na teren i zaigrao u Ligi prvaka, ali Luka Stepančić (32) tad je umjesto planiranih šest do osam tjedana pauzirao dvije godine. Ovaj je put u povratku imao mnogo više sreće kad se vratio u velikoj pobjedi protiv Cegledija (45-28) i zabio tri gola.

– Jako je teško opisati osjećaje s utakmice. Imao sam samo jednu misao na pameti, a to je da se vraćam nakon dvije godine i da želim uživati u utakmici. Samo ja znam kroz što sam sve prošao i ovaj je osjećaj neobjašnjiv. Kad sam zabio povratnički gol i za vrijeme utakmice kad sam bio na terenu pokušao sam maknuti osjećaje i obraćao sam pozornost samo na utakmicu – obranu i napad – započeo je Stepančić.

Dug je proces oporavka iza njega, trebao je to biti još jedan normalan oporavak nakon ozljede, ali bio je sve samo ne normalan. No, ono što je najbitnije, Luka se vratio na teren i odradio cijeli susret.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

– Nakon posljednjeg sučevog zvižduka ipak su sve emocije izašle, plakao sam. Zahvalio sam svima na podršci za vrijeme utakmice i obećao da ću nastaviti još jače raditi da se vratim u staru formu. Bio je to dug put, ali hvala svima koji su bili uz mene i pomagali mi – rekao je Stepančić pa zaključio:

– Bilo je lijepo čuti navijanje s tribina i spikerov glas s mojim imenom nakon što sam zabio. Prekrasan trenutak, veselim se što ću moći zaigrati i u Pick Areni te me to motivira za daljnji rad.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version