Site icon svakodnevno.me

NBA rezultati, Bogdanoviću otkazali utakmicu zbog vremenskih uvjeta

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović trebao je s Detroit Pistonsima igrati gostujuću utakmicu kod Washington Wizardsa, ali ista je odgođena zbog zabrane Federalne administracije leta. 

Naime, njegova momčad ostala je ‘zarobljena’ u Dallasu gdje su igrali u utorak i to zbog izrazito loših vremenskih uvjeta i zaleđene piste. Iz sigurnosnih razloga otkazano je više od dvije trećine letova iz Dallasa zbog vrlo niskih temperatura.

Još uvijek nije poznato kada će se susret odigrati, a Pistonsi nisu jedini. New Orleans Pelicansi u četvrtak navečer trebali bi igrati u Dallasu protiv Mavericksa, ali se još uvijek nisu uputili na gostovanje te u Denveru čekaju dozvolu za polijetanje.

Atlanta Hawks svladala je u gostima Phoenix Sunse 132-100, a Dario Šarić imao je 11 poena, pet skokova i tri asistencije. Hawkse su do pobjede predvodili Trae Young s 20 poena i 12 asistencija i Dejounte Murray s 21 poenom i osam asistencija.

Celtisci su pobijedili Nets 139-96 na domaćem terenu, a do pobjede su ih predvodili Jayson Tatum s 31 poenom i devet skokova te Jaylen Brown s 26 poena, tri asistencije i isto toliko skokova. 

Rocketsi su slavili protiv Thundera 112-106, a najbolji u pobjedničkoj momčadi bili su Eric Gordon s 25 poena i Tari Eason s 20 poena i 13 skokova. 

Foto: David Butler II/REUTERS

Utah Jazz bio je bolji od Toronto Raptorsa 131-128, a predvodili su ih Lauri Markkanen s 28 poena i 13 skokova te Jordan Clarkson s 23 poena i pet asistencija. Za Raptorese je sjajan bio Fred VanVleet s 34 peona, 12 skokova i deset asistencija. 

San Antonio Spursi izgubili su od Sacrametno Kingsa 109-119, a gostujuću momčad do pobjede su vodili De’Aaron Fox s 31 poenom i deset asistencija te Domantas Sabonis s 34 poena i 11 skokova.  

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version